Publikuota

Kvietimas į sąskrydį 2024

Autoriai

Kviečiame visus klubiečius, šeimas, draugus ir prijaučiančius radijo mėgėjus į kasmetinį Vilniaus universiteto radijo klubo sąskrydį!

Praėjusių metų sąskrydžio vieta. Graži, saulėta diena, viduryje mažas geltonas namelis, prie jo iškeltas aukštas stiebas su nusvyrančiais dipolio pečiais. Terasoje prie radijo aparato sėdi Rolandas LY0NAS, šalia terasos stovi Lukas LY1LB. Prie namelio stovi kemperis, kuriame apsistojo LY4AU su šeima. Priekyje namelio stovi oranžinis motociklas.

Renginio informacija Facebook platformoje >>


Šiais metais susitiksime Luko LY1LB sodyboje Trakų rajone (54.5373567, 24.6352302; https://maps.app.goo.gl/mhQLbH833uH517bL9). Planuojame rinktis nuo Rugsėjo 6 d. ±18:00, atvykti galima bet kuriuo metu.

Sąskrydžio data sutampa su IARU 1 regiono lauko dienos SSB turu. Sodyboje įrengsime stotį ir dalyvausime portabilioje įskaitoje su LY5N šaukiniu 📡

Palapinėms, kemperiams ir pan. vietos bus pakankamai 🏕️

Dalyvavimas VU RK nariams ir jų artimiesiems – nemokamas. Ne klubo narių, kurie yra sulaukę 18m. amžiaus, prašome paremti klubą 10€/asm.

Šeštadienį vakariene vaišina VU RK 🍖 Alkoholis nėra draudžiamas, tačiau prašome vartoti atsakingai ir gerbti aplinkinius.

Lauksime atvykstant!

Kontaktai: Domantas Petrauskas LY1JA [email protected]